مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشين ثبت نامی

با سلام همسر بنده در قرعه كشي هاي ايران خودرو ارديبهشت ماه اسمش در اومد و من ماشينم رو فروختم و نصف مبلغ كه ايران خود رو گفته بود سي چهار ميليون رو بحساب همسرم سال گذشته واريز كردم و ايشون بحساب خودرو ريختن و قرار شد ماشين اسفند ماه تحويل بدن ايشون ماشين رو وكالتي شصت ميليون به شخصي واگذار كردن در شهريور ماه ... من ابان ماه متوجه شدم گفتم اون ماشين من پولش رو دادم قرارداد دستي نوشتيم گفت شصت تومن رو داري بدم به اون شخص پس بگيرم باز هم من پرايدمو فروختم منتها اون خانواده پس ندادن و من متضرر شدم با توجه به اينكه فروش ماشين ثبت نامي ممنوع هست ميشه پس گرفت ؟ الان دعوت نامه خودرو اومده كه تا هفدهم هفتاد ميليون واريز بشه باز هم همسرم ميگه پول بريز بحسابم كه به ايران خودور بريزم ماشين تحويل بگيرم در صورتي كه وكالت تحويل خودرو و قولنامه به اون شخص داده بنظرتون ميشه ماشين كه هنوز تحويل ندادن پس گرفت ضمن اينكه تا يكسال اون شخص نميتونه تعويض پلاك كنه و كليه اسنادش برا همسرم من هست اگر اونها شكايت كنن راي دادگاه چگونه خواهد بود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معامله بین همسر شما و خریدار صحیح است و فروشنده ملزم به ایفای تعهدات خواهد بود. رای دادگاه به نفع خریدار خواهد بود.