مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام یکی از مشتریانم در روز تعطیل از من خواست درب مغازه رو باز کنم پس از اینکه مغازه رو باز کردم موبایلمو رو میز گذاشتم و کارش رو انجام دادم پس از تموم شدن کار مشغول جمع کردن لوازم شدم مشتری هم رفت اومدم گوشیمو بردارم که مغازه رو ببندم گوشی نبود یعنی من فقط مغازه رو واسه همین مشتری باز کردم و بستم و یقین دارم که گوشی و برداشته اما فیلم و مدرک و شاهد هم ندارم چکار میتونم انجام بدم ؟ اگر ازش به عنوان مظنون به سرقت شاکی بشم اگر چیزی ثابت نشه میتونه بعد بر علیه ما شاکی بشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا سیم کارت را سوزانده و در سامانه همیاب 24 ثبت نام کرده بعد از پیامک مبنی بر شناسایی گوشی تان به دفتر خدمات الکترونیک قضائی رفته و شکایت کنید.