مشاوره حقوقی رایگان - غش در معامله خودرو

باسلام
من یه ماشین خریدم سه ماه پیش فروشنده گفت بیرنگ است و تازه همه چیز درست کردم و کولر ماشین خراب بود گفت درست با من پول دادم یک میلیون ماند برای سند که سفته از من گرفت بعد فهمیدن ماشین بنام خودش نیست و با کلی اسرار رفتیم نمایشگاه شخصی دیگر که اونجا 540هزارتومان کارت کشیدم وکالت داد برا تعویض پلاک رفتم پلاک عوض کنم کارشناس گفت عقب ماشین تعویض شده و من پلاک تعویض نکردم حالا به فروشنده هرچی زنگ میزنم جواب نمیده نمایشگاه هم میگه ماشین بخاطر خوردگی که داشته چهار میلیون کمتر از قیمت خرید من بهش فروختن خلافی هم پرداخت نکرده بیمه گفت پنج ماه دارد یک ماه داشت الان کلی خرج ماشین کردم فروشنده نه هزینه کولر نه اون540تومان که کارت کشیدم قبول نداره میگه یک میلیون سفته داره از من حالا میتونم شکایت کنم معامله فسخ کنم خرجی که کردم میتونم بگیرم یا مقداری از پولم بده بابت تعویض عقب ماشین اگه میشه راهنمایی کنید این ادم نامرد با دیگه امسال من اینکار نکنه بخدا مثل مکانیک ها شدم هر روز یجاش خراب میشه خیلی ممنون بابت سایت بسیار خوبتان

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما مخیر هستید در فسخ یا به اخذ مابالتفاوت بین قیمت خودرو سالم
بدوا بایستی تامین دلیل نمایید