مشاوره حقوقی رایگان - سوءاستفاده از وکالت بلاعزل

سلام. پدرم برای اینکه سند آپارتمان از حالت دفترچه به تک ورق تبدیل شود. برای اینکار به برادرم وکالت بلاعزل داده است. چون وضعیت جسمانی پدرم خوب نبود و دچار بیماری حاد بود و هر چند روز یکبار شیمی درمانی میکرد. برادرم چون میدانست از فرصت استفاده کرده و سند را بنام مادرم انتقال داده و بعد 3ماه پدرم فوت کرده و بدون هیچ نوشته و شاهدی میگوید که بابا گفته بنام مادرم بزن و حالا مادرم میخواهد فقط به این عنوان که برادرم چند بار پدرم را به بیمارستان برده سه دانگ از آپارتمان را به برادرم انتقال بدهد با اینکه ما هفت خواهر و برادر هستیم. چگونه میتوانیم از حق خود دفاع کنیم. ممنون

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما به عنوان ورثه میتوانید طرح دعوای دادن دوران حساب وکالت به طرفیت برادراتان مطرح و ثمن انتقال را دریافت نمایید