مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام
من خانم هستم، ماشینم دست برادرم بود با دوستانش مهمونی بودن مشروب خوردن تو راه برگشت گشت بهشون گیر میده که بگرده خودرو رو ، دوستش که جلو نشسته بود یه قمه داشت گذاشت زیر صندلی ، با پلیس درگیر میشن البته برادر من هیچ کاری نمیکنه، ماشین توقیف میشه میگردن چاقو رو که زیر صندلی بود پیدا میکنن،خلاصه پرونده مختومه میشه، بعد دوماه برادرم میره ماشین رو آزاد کنه از دادگاه نامه بگیره، میگن باید بگی اون چاقو زیر صندلی مال تو بوده اینم میگه مال من نبوده
اونی هم که جلو نشسته بود اونم قبول نمیکنه
بخاطر این ماشین رو آزاد نمیکن
صاحب ماشین منم
راه حل چیه
میتونم بگم چاقو برای من بوده چون خانم برای دفاع از خودم گذاشتم؟
البته به دروغ

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با توجه به مالک خودرو بودن و عدم اطلاع از وقوع جرم‌توسط سایرین تقاضای ازادی خودرو رو بعنوان مالک بی اطلاع از جریان بدهید