مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حق بیمه

با سلام.
بنده با یک آگهی آنلاین که تصویرش را دارم به استخدام یک دفتر درآمدم. در آگهی ذکر شده بود که مبلغ بیمه به صورت نقدی پرداخت می‌شود. امروز بعد از یک ماه حقوق من پرداخت شد، و گفته شد که ما اینجا حق بیمه نداریم و در قرارداد ذکر کردیم. آیا راهی برای دریافت حق بیمه و استعفا وجود دارد؟ متن ذکر شده در قرارداد به این شکل است:
تبصره 2: توافقنامه به صورت پیمانی و آزمایشی است و بر اساس حجم کاری تحویل شده به پیمانکار است و با آگاهی و توافق طرفین شامل حق بیمه یا مزایای دیگر به غیر از حق الزحمه درج شده نمیباشد.

البته لازم به ذکر است که مدت توافقنامه هم اشتباه ذکر شده:
این توافقنامه پیمانکاری به مدت یک ماه شمسی از تاریخ (یک دوره 3 ماهه) است.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پیمانکاری بودن یا اداره کاری بودن بستگی به نوع روابط کاری داره نه قرارداد و درواقع نوع رابطه مزدی و دستوری مهم است