مشاوره حقوقی رایگان - ندادن حق بیمه و حقوق کارگر توسط کارفرما

با سلام بنده در سال 91 یک قرداد کاری در معدن سنگ آهن ... بستم که خودم و وسیله نقلیه ام شروع بکار کردیم ... در متن قرارداد کارفرما از زمان بهره برداری معدن به اضافه ی بیمه کردن اینجانب که 8درصد از سود خالص فروش سنگ آهن با کسر هزینه های دولتی ،اداری و اجرایی و مالیات وحقوق دولتی، حمل و نقل، ایاب و ذهاب، کارگری، خوراک، پوشاک و استهلاک دستگاههای معدن، بیمه و اتفاقات غیر مترقبه و اجاره دستگاه ها و هرگونه هزینه مربوط به معدن به اضافه ی 4 در صد از مالکیت معدن بوده را به اینجانب واگذار کرد که حقوقم را کامل پرداخت نکرد و حق بیمه و سایر موارد فوق را از حقوقم کسر کرد اما اینجانب را بیمه نکرد و استهلاک و خسارتهایی که خودم و ماشینم متحمل شدیم را پرداخت نکرد ... ولی من به هیچ یک از این موارد کار ندارم سوال من اینه که چگونه میتونم حق بیمه ام را از ایشان را بگیرم. تاریخ قرار داد برج 5 سال 91 و فروش معدن برج 10 سال 92 بوده .... یک و سال و نیم از حقوقم حق بیمه را کسر میکرد ولی پرداخت نمیکرد و من نمیدانستم و از آن موقع 4 سال گذشته، آیا همون یک سال و نیم را میتوانم حق بیمه بگیرم یا تاکنون حساب میشود؟ یا در کل نمیتوانم بگیرم؟ آیا در حال حاضر کاری از دست من بر میاد؟ متن قرارداد هم دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به تامین اجتماعی مراجعه کنید و اعلام کنید