مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی (اشرافیت پنجره)

باسلام
همسایه ضلع غربی مان حیاط مسکونی در سه طبقه دارد که پنجره های طبقه دوم و سوم آن رو به سمت شرق و منازلمان میباشد که برخلاف مقررات نظام مهندس و شهرسازی ساخته شده. منازل اینجانبان در مشایعت و اشرافیت کامل همسایه میباشد که علیرغم تذکرات شفاهی و حضوری از رفع مزاحمت امتناع مینماید و موجب سلب آسایش و آرامش منازلمان شده.
وی اعلام میکند من این خانه را همینجوری خریده ام اگه ایراد داشت مجوز و پایان کار نمیدادند و من هم نساخته ام و در ضمن در سمت پنجره ها حیاط خلوت دارم میتونم پنجره داشته باشم در حالیکه پنجره های مزاحم از ارتفاع پایین و منازل ما در مشایعت و دید کامل پنجره های این همسایه میباشد.
سوال
1.آیا دلایل این شخص وارد میباشد؟
2.آیا شکایت مزاحمت ملکی در این خصوص کیفری و یا حقوقی قابل مطرح میباشد؟
3.آیا تقاضای جلب نظر کارشناس برای اثبات دعوا ضروری است؟
4.آیا خسارات وارده قابل مطالبه میباشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ازشورای حل اختلاف تقاضای تآمین دلیل کنید استشهادیه شهادت سهود وبجلب نظرکارشناس بعنوان دلایل ارائه بدیدیک اظهارنامه هم ازسال کنید