مشاوره حقوقی رایگان - راى قطعى اشتباه

باسلام بنده خانه اى در يكى از روستاهاى اروميه دارم كه سندش به نام خودم هست بعد چندين سال برادر زاده ام شكايت ميكنن كه ما سهم داريم بدون هيچ دليل يا مدركى. شعبه ٣ بدوى راى صادر ميكنه كه هيچ مدركى خواهان نداره اما وكيل خواهان كه قاضى بازنشسته هستن اعتراض ميدن در شعبه ٦ تجديد نظر كارشناس ميخوان كه اين كارشناس نظر دروغ اعلام كرده هيچ مدركى ارائه نداده فقط شهود بدون نام و قاضى شعبه ٦ تجديدنظر بدون در نظر گرفتن مدارك بنده و الباقى مداركم و رد كارشناس براى بنده بطلان سند و راى هيات داده اونم قطعى با خوده قاضيم حرف زدم و جواب اخر اشتباهم باشه راى داديم. الان من چطورى ميتونم راى و برگردونم بخدا حقم پايمال ميكنن.
باتشكر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هرچند احتمال برگشت رای قطعی بسیار بسیار کم است. موضوع را در سر جای خودش زمانیکه پرونده در جر یان بود می بايست دفاع میکردید تا به اینجا نرسد.
علی ایحال اعمال ماده 477 آخرین راه است. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید.