مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام. بنده زمینی خریداری نموده ام که خارج از طرح بود تقریبا 8 ماه پیش اون زمان یه بنر هم تو خیابون نصب شده بود که خرید فروش این زمین ها غیر قانونی هستش و عواقب به عهده تون هست. الان طرح تفصیلی امده و زمین من وسط جاده افتاده در ان نقشه. در ضمن زمین سند مشاع هم دارد. متراژ زمین من 250 متر هست که کلا وسط جاده هس. من الان میتونم معامله رو فسخ کنم؟ یا خیر؟ الان اگه صبر کنم تا شهرداری بیاد برای مصالحه میگن دو سال 3 سال طول میکشه تکلیف من چیه چکاری از دستم برمیاد

پاسخ ها :

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

سلام فسخ نمیتوانید بکنید چون با علم اقدام به معامله کردین یا توافق کنید با خریدار یا اقدام قانونی کنید