مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام و خسته نباشید اگر زوج از بیمه پولی طلبکار باشد و زوجه ان پول را در مقابل مهریش از طریق اداره ثبت توقیف کرده باشه و پدر زوج همان پول را دو سه روز زودتر از زوجه از طریق تامین خواسته از دادگاه توقیف کرده باشه الویت دریافت این پول با کدام است البته در زمان رسیدن موید پرداخت پول دیگر حکم تامین نیز صادر شده باشه. و اگه هنوز صادر نشده باشه چی پولو کدومش دریافت میکنه زوجه یا پدر زوج لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مخریه جز دیون‌ممناز هست اما اگر پدر زوج‌به موجب تامین خواسته و سند رسمی قبل از زوجه توقیف کرده باشد طلب وی اولی و زوجه نفر بعد محسوب میشود