مشاوره حقوقی رایگان - چک گم شده

با سلام
من سال 91 به یک نفر یک فقره چک سفید امضا دادم که به گفته خودش مبلغ 8 میلیون تومان داخل چک نوشته
همون موقع 4 میلیون و نیم هم نقدی بهش دادم
بعدا متوجه شدیم که طرف کلاهبردار هست و چندین نفر ازش شکایت کردند
من هم ازش شکایت کردم و بعدش 2 میلیون به من داد و 2 میلیون و نیم مونده که بهم بده
بعدش برای دادگاه پول تمبر را ریختم حساب ولی دادگاه زد که نریخته و برای چک من محکوم شدم که چک رو خودم پاس کنم
چک هنوز هم به بانک نرفته و معلوم نیست که دست کیه
بعدش برای رضایت گفت که 2 و نیم رو میریزم به حساب دادگاه و من رضایت بدم ولی گفتم که باید با سودش پول رو بدی که موضوع ول شد
حالا هم برای رضایت میگه داخل محضر تعهد میده که هر موقع چک رفت بانک اون پاسش میکنه و پول هم به ما میده که ما رضایت بدیم
حالا میخواستم بدونم اگه داخل محضر برای چک ازش تعهد بگیرم بعدا هر موقع چک رفت بانک باید اون پاسش کنه یا خودم

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود چک رو باید خودت پاس کنی این چه حرفیه تعهد محضری دیگه چیه، بانک ای حرفا رو نمی فهمه