مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک

سلام
من در بهمن 96 سه فقره چک در وجه حامل، جهت خرید گوشی همراه به همسرم دادم و قرار شد خودش وجه چکها را کارسازی کند. در اسفند ماه همسرم مطالبه مهریه کرد و حسابهای بانکی من را توقیف کرد و در سر رسید چکها خودش پول را پرداخت کرده و چکها را از فروشنده پس گرفته است.
در اردیبهشت ماه همسرم مدعی وجه چکها شد و قصد شکایت داشت که من طی یک اظهارنامه، وعده دار بودن چکها و امانت بودن نزد همسرم را به ایشان گوشزد کرده ام.
حال در شهریور ماه، مادر همسرم به شورای حل اختلاف مراجعه کرده و مطالبه وجه چکها را نموده.
حال با توجه به مطالب فوق و اظهارنامه ارسال شده و حامل بودن چکها و اینکه فروشنده را میتوانم به عنوان شاهد بیاورم، من چه اقدامی میتوانم انجام بدم؟
ممنون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چک درسررسیدبایدپرداخت شود،دست هرکسی باشد