مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلفنی

سلام من با خانمی در حال طلاق بطور اختیاری با خود خانم رابطه تلفنی داشته و چندبار هم ازدور همدیگر را ملاقات کردیم ولی هیچ رابطه ای جنسی انجام نشده حال شوهر خانم گوشی خانم را دیده و فهمیده قابل به ذکر است سیمکارت به اسم خود خانم هست و خودشان شکایتی ندارند ایا شوهر ایشان میتواند شکایت کند و حکم چیست ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تا زمانی مگکه طلاق انجام‌نشده ایشان در قید زوجیت محسوب میشود واما اثبات رابطه نامشروع بر عهده ایشان قرار دارد