مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد شارژ ساختمان

با سلام
ما در یک برج 400 واحدی هستیم. یکسال پیش اختلافاتی بین اعضای هیات مدیره بوجود اومد و تبدیل شدند به دو گروه! که هر دو گروه نیز درخواست جمع آوری شارژ می کردند.
این بی نظمی ها و اختلاف هایی که تا حد دعوای فیزیکی نیز پیش رفت، باعث عدم پرداخت شارژ توسط اکثر همسایه ها شد، در نتیجه هیچ خدماتی به درستی ارائه نشد. اعم از قراردادهای نگهداری آسانسور، پمپاژ خانه ها، نظافت و حقوق نگهبانان و...
بعد از یکسال دعوا و شکایت بازی، در بهمن ماه سال گذشته، با رای دادگاه یکی از این گروه ها با رای همسایه ها در مجمع عمومی به عنوان هیات مدیره واحد و جدید تعیین شد و از اون زمان من به طور منظم شارژهای جدید رو پرداخت کردم.

الان تکلیف شارژ در مدت زمان یکسالی که دعوا بود چی می شه؟ بعضی ها چندماهی پرداخت کردند، بعضی ها پرداخت نکردند. خدمات درستی هم ارائه نشده و بالای 70 میلیون فساد مالی وجود داره که دادگاهش همچنان ادامه داره!

من از اون یکسالی که دو گروه بودند، چندین ماهش رو پرداخت کردم و چندین ماه مونده. هیات مدیره جدید با بستن راه پارکینگ من درخواست کرده کل مبالغ رو پرداخت کنم در حالیکه خدماتی ارائه نشده. البته من بعد از هیات جدید کل شارژهای جدید رو پرداخت کردم که حدود 11 ماه شارژ جدید پرداخت شده. اینها اومدند حق طبیعی من برای ورود به پارکینگم رو بدون هیچ تذکری بستن! در حالیکه اختلاف نظر سر بخشی از ماه هایی هست که این دو گروه اختلاف داشتند و هیچ خدماتی ارائه نمی شد. الان باید قانونا چی کار کرد؟ آیا اینها حق دارند پارکینگ شخصی من رو ببندند؟ آیا ما باید برای خدماتی که ارائه نشده پول بدهیم؟ آن پولی که داده ایم هم زیاد بود که 70 میلیونش رو خوردند!

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق قانون ایشان حق بستن راه عبور را ، بدون رای شورا ، ندارند
و برای پول هم ، شما می توانید شکایت نمایید و درخواست ارائه لیست مخارج را بخواهید .
موفق باشید