مشاوره حقوقی رایگان - استفاده شخصی از بالکن

سلام و ادب.
ساختمان ما به دلیل مشرف بودن به حیاط و خانه همسایه در ضلع شمالی قوانین را رعایت کرده.
اما سازنده ساختمان ما در طبقه آخر از متراژ اتاق کم کرده (عقب نشینی ) و برای اتاق پنجره قرار داده و در این اختلاف متراژ بین طبقه ما و پایین بالکنی با امکانات ( آب و پریز برق ) نصب هست که از طریق پشت بام به آن راه هست.
امکان اتصال مستقیم اتاق به بالکن از طریق نصب درب و گذاشتن پوشش مات در دور بالکن برای رعایت حق همسایه هست یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای تغییر بالکان و ایجاد در شما باید حتما از شهرداری مجوز اخذ نمایید و سپس در صورت موافقت شهرداری اقدام نمایید