مشاوره حقوقی رایگان - واریز به حساب اشخاص ناشناس

سلام وقت بخیر.
از یک شخصی خریدی انجام میدیم که اون شخص از ما میخواد که مبلغ واریزی رو به چندین حساب واریز کنیم و این اتفاق هر روز میوفته و گاهی حساب ها متفاوت هست.
میخواستم بدونم آیا مشکلی برای ما پیش میاد؟ چون ممکن هست اصلا اون افراد دزد یا اصلا خلافکار باشن. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله. ممکن هست ضمن اینکه شما می‌بایست جهت جلوگیری از هر گونه ادعایی به حساب فروشنده واریز کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از او خرید نکنید یا بهش بگید ما فقط به حساب انهم بنام خودتان واریز میکنیم، ممکنه قصد سو استفاده یا پولشویی داشته باشه