مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

سلام برادر بنده متاسفانه یک فرد بدبخت و خیلی ساده که گیر یک زنی افتاد که تو 18 سال زندگی فقط فکر مال و منان برادرم بود ببخشید سوال داشتم برادرم یک کارگر بوده که در حین کار در خیابان یک کامیون میزنه بهشون که 4 نفر مصدوم میشن برادر بنده هم از ناحیه پا به شدت آسیب دیدند و پای ایشان در حال قطع شدن هست اگه بخواد پاش برگرده باید دکتر خصوصی بره با کلی هزینه و تا الان هم کلی هزینه کردیم تا پاش فعلا قطع نشود ولی برادرم قبل تصادف مهریه را اعسار زد که قاضی گفتن دو عدد سکه پیش پرداخت و الباقی هر هشت ماه یک عدد تعداد سکه هم 50 عدد بوده و این خانم درخواست توقیف دیه را کرده و طلب کل مهریه اش را داده آیا قانون و دین اسلامی این را قبول دارد که برادرم هیچی ندارد و الان هم این اتفاق افتاده و پول احتیاج داره که پاش رو از دست نده و این دیه برسد به این خانم . ممنونم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همین موضوع را با دلایل و مدارک و گواهی پزشکی کتبا طی لایحه ای به اجرای احکام اعلام کنید که این پول دیه برای درمان نیاز ضروری هست از قاضی اجرای احکام بخواهید که اینرا جز مستثنیات دین لحاظ کرده و رفع توقیف کند