مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دستمزد کار

با سلام خدمت عالی
اینجانب گچکار ساختمان هستم مدت چهار سال پیش برای یکی از مشتریانم کار کردم و کل مبلغ که 900 هزار تومن بیشتر نشده مانده و حتی یک ریالی هم نگرفتم با توجه به اینکه نامبرده فقط با چرب زبانی منو تا بحال دست به سر کرده و چندین سال گذشته و قیمتها اکنون به 10برابر مبلغ بنده رسیده است بنده می توانم شکایت کرده و حقم را بگیرم و چگونه. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می توانید با دلیل شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید