مشاوره حقوقی رایگان - بازپس گیری پول پیش

باسلام.صاحب خانه بنده از دادن پول پیش امتناع میکند،خونه ای رهن کردم ، الان پدر خانمم مدعی شده پول برای اون هست، قولنامه منزل به نام من هست ولی پول پیش من رو پدرخانمم از حساب خودش داده مستقیم به مالک، در ضمن اون پول مال خود من بوده که دست پدرخانمم بوده و به من نمیداد
راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پول رهن منزل متعلق به فقط مستاجر است که قرارداد اجاره را امضا. کرده . و موجر مکلف است پول رهن را به فقط مستاجر برگرداند و اگر شخص دیگری ادعایی در مورد پول رهن منزل دارد می تواند در دادگاه دادخواست بدهد تا رسیدگی بشود
موفق باشید