مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

سلام وقت اجاره نامه ما 5 مرداد تمام شده، اما بعداز گذشت یک ماه پول پیش ما را نمی دهد؟ چکار کنیم؟ می گه باید مستاجر بیاد بعد پول پیش ما رو پس میده اما بعد از یک ماه هیچ مستاجری نیامده، ما مانده ایم در این شرایط بد اقتصادی، کرونایی.

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

اگر ملک رو تخلیه نکردید تا تسویه تخلیه نکنید و اگر تخلیه کردید مجبورید برای دریافت پول پیش دادخواست بدید

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام با اتمام مدت اجاره موجر بايد پول پيش شما را پرداخت كند و شما ميتوانيد هم زمان با تخليه ملك پول خودتان را در خواست كنيد