مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام وکیل من هفته ی پیش با شوهرم یک توافقی نوشتن مبنی بر اینکه من مهریه مو که پنجاه سکه بود رو بخشیدم و ایشون هم طلاها و تمامی خرجهایی که برای من کردند رو بخشیدن
حالا امروز رفته دادگاه اعتراض داده که من طلاق نمیدم
میخواستم بدونم الان که مهر من بخشیده شده،البته فقط روی کاغذ،خب آیا من هم میتونم برگشت بدم و مهرمو طلب کنم؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگردربذل مهریه درقبال طلاق توافقی نوشته شده وطلاق صورت نگیرد اثری ندارد وباتوجه به اینکه سندتنظیمی توافقات طلاق سندعادی است وسندنکاح سندرسمی است