مشاوره حقوقی رایگان - تعلق مستمری مادر مستمری بگیر ارتش به دختر طلاق گرفته بعد فوت مادر

سلام تو رو خدا من رو راهنمایی کنین. الان من 8 سال هست که جدا از شوهرم زندگی میکنم ولی همسرم مرا طلاق نمیدهد چون دادگاه میگوید حق طلاق با شوهرم هست و میگفت از مهریه 500 هزار تومانی بگذر ولی چون پسر مریض دارم مهریه را خرج اون میکنم. و هم چنین مادرم خرج مارو میداد. الان مادرم 3 ماه هست فوت کرده و حقوق بگیر بود. الان من میتونم اگه از مهریه بگذرم و شوهرم قبول کنه که منو طلاق بده من میتونم درخواست بدم بعد طلاق حقوق مادرم به من برسه تا خرج زندگی رو بدم.در واقع سوال اول من اینه که اگه من الان طلاق بگیرم با توجه به اینکه مامانم سه ماهه فوت کرده و حقوقش قطع شده باز حقوقش به من تعلق میگیره؟نمیگن که باید قبل فوت مادر طلاق میگرفتی؟
تو رو قران راهنمایی کنین درمانده موندم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام باه هرزمان طلاق گرفتین و شاغل نباشین مستمری بشما تعلق میگیرد ولی چند ماه زمان برای امور اداری وقت میبرد