مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بقیه پول رهن از موجر

سلام خسته نباشید من 7 سال در خانه ای مستاجر بودم، اول مرداد صاحبخانه گفت تا 31 شهریور باید بلند بشید ما 10 شهریور خانه پیدا کردیم و به صاحبخانه اطلاع دادیم که پول مارو آماده کن تا قرارداد جدید بنویسیم ولی ایشون بعد از گذشته یک هفته دو میلیون پول به ما داد خلاصه تا 31 یک میلیون دو میلیون به ما پول داد ما قرارداد جدید بستیم و 1 مهر اسباب کشی کردیم و خانه خالی شد بقیه پول ما که 3 میلیون بود دستش ماند که یک میلیون پانصد و بهمون داد ولی الان بعد از گذشت یک ماه از دادن بقیه پول شانه خالی میکنه
ما زمانی که خانه ایشون رفتیم شیر دستشویی خراب بود شیر ظرفشویی خراب بود روشویی دستشویی شکسته بود همرو به خرج خودمون تعویض کردیم حتی قبل از رفتن به اون خانه نقاشی ساختمان رو ما کردیم و تو حمام توالت فرنگی گذاشتیم که قرار بود همرو با ما خیلی کند ولی الان بهانه های واهی میگیرد که چرا به دیوار میخ زدید و کلی بهانه الکی که از پول ما کم کنه و بقیه رو نده ما الان چیکار باید بکنیم چجوری باید پول مون رو پس بگیریم؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

دادخواست مطالبه وجه الرهانه و کلیه خسارات قانونی بدهید