مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

با عرض سلام در یک پرونده حقوقی در دادگاه بدوی مبلغ 26 میلیون محکوم شده ام و 1200 هزینه دادرسی شد که من بابتش اعسار دادم و رد شد و برای اعسار اعتراض زدم که تجدید نظر هم همان حکم را تایید کرد حالا 10 روز برای واریز 1200 فرصت داده اند که بتوانم روی پرونده اصلی اعتراض بزنم آیا اگر نپردازم و اعتراض نزنم و حکم قطعی بشه دیگر نیازی به پرداخت 1200 هزینه دادرسی نیست؟ یا اینکه بالاخره در هرشرایطی 1200 را میگیرن در ضمن در رای دادگاه محکومیت به پرداخت هزینه دادرسی را هم زده بود
پیشاپیش از راهنماییهای خوبتان ممنون

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

سلام در صورتی که تجدیدنظر نیز اعسار شما را رد کرده باشد می بایست در فرجه قانونی هزینه‌دادرسی را پرداخت نمایید در غیر این صورت حکم قطعیت یافته و به ضرر شماست

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.درهرصورت این مبلغ علاوه بر اصل خواسته قابل مطالبه است