مشاوره حقوقی رایگان - اجتناب از استرداد وجه

با سلام
بنده 2 ماه درگیر یک پرونده هستم در سایت اینماد و پلیس فتا موضوع پرونده رو کمی شرح میدم
یک موبایل از سایتی که دارای نماد اعتماد بود خریداری کردم ولی فروشنده بعد از کلی جواب سر بالا و دروغ کالایی که مغایرت داشت بعد دو هفته برام فرستاد من با هماهنگی پلیس فتا مرجوع کردم و ایشان قرار شد که وجه بنده کامل عودت دهند ولی بعد از دو ماه و به هزار زور و زنگ توسط فتا حدود 60 درصد مبلغ رو عودت دادند و حالا که پلیس فتا حسابشون و درگاهشون به دستور مقام قضایی بسته میگن که بقیه پول در همون حسابه و تا ازاد نکنید نمیدیم بهتون ما هم که ازاد نکردیم و الان اعلام کردن (مابقی مبلغ هم بخاطر عمل خلاف عرف ایشان در بستن حساب عودت نشده و به ایشان اعلام شده باید پاسخگو کار خلاف مقرراتشان باشند و شرکت ... از ایشان در دادگاه شکایت نموده و ایشان اگر شکایتی دارند باید به محل حضور ما و محل کسب ما جهت ارائه شکایت و طرح دعوی مراجعه نمایند) سایت اینماد هم امروز قراره که پرونده رو به مراجع ذی صلاح بفرسته سوال بنده این است که بنده در یاسوج هستم و ایشان در مهاباد اذربایجان غربی برای پیگیری این پرونده باید به اونجا مراجعه کنم یا فروشنده به اینجا؟ ایا من میتوانم تمام خسارتی که این اقا طی این دوماه به بنده زده اعم از هزینه شکایت هزینه دادسرا و رفت و امد خسارت این مدتی که پول بنده پیششون بوده رو بگیرم؟ ایشون گفتن از من به عنوان عمل خلاف عرف در بستن حساب شکایت کرده اند!!! میتونم اعاده حیثیت کنم؟ خواهشمندم با حوصله پاسخ دهید و اگر نیازه تا وکیل بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه محل وقوع جرم یعنی همان یاسوج صالح به رسیدگی است. فقط در حق شما محکوم به استرداد مال کلاهبرداری شده میشود. هزینه شکایت و رفت و آمد و ... خیر.