مشاوره حقوقی رایگان - فوت یکی از موکلین

باسلام یک زمین مشاعی بین وراث پدرم داریم. یکی از برادرهام که وارث است فوت کرده . با انحصار وراثت فرزندان و همسر وی ملک را با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل از ورثه برادرم خریدم. 8سال پیش خریدم. الان میخوام برم دنبال سند زدن. متاسفانه پسر همین برادرم فوت کرده. مجرد بود. مادرش که یکی از موکلین بنده است وارث ایشان است. با فوت ایشان تکلیف بنده چیست ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با فوت پسر وکالت اعطایی از جانب او منتفی می شود و یا باید وکالت مجدد از ورثه او بگیرید یا از طریق دادگستری اقدام کنید.