مشاوره حقوقی رایگان - فوت یکی از موکلین

باسلام و احترام..مادر من یک کوچه شهرداری را خریداری کرده که بتواند به سهم الارث خود در قطعه زمین مشاع مجاور که با دو نفر شریک است، اضافه کند. طبق قانون شهرداری برای تجمیع این دو سند باید سند کوچه هم بنام هر سه نفر نوشته شود. مادرم از هر دو شریک وکالت تام گرفت که آنها هیچ ادعایی در خصوص مالکیت این کوچه نداشته باشند. بعد از مدتی یکی از شرکای زمین فوت میکند و وراث او ادعای مالکیت کوچه را که مادرم خریده میکنند. حال با توجه به اینکه مادرم و یکی از شرکای دیگر که وکالت داده در قید حیات هستند تکلیف این وکالت نامه چه میشود و ما از چه طریقی میتوانیم اقدام قانونی انجام دهیم لطفا راهنمایی بفرمایید ..با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما باید اثبات مالکیت کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت نامه با فوت موکل منفسخ می شود مگر قرائن حاکی از این باشد که قصد طرفین فروش بوده نه وکالت .