مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و شکایت ترک انفاق و دادگاه صالح رسیدگی

با سلام
بنده (زوج) و همسرم (زوجه) در تیرماه سال جاری عقد کردیم و این ازدواج دوم ایشان میباشد
ایشان دارای حق تعیین مسکن بوده و علیرغم تهیه مسکن توسط اینجانب، ایشان با اصرار فراوان منزلی در شهر پرند بصورت رهن کامل اجاره و جهت زندگی مشترک انتخاب نمودند و مقرر گردید پس از تحویل این ملک زندگی مشترک آغاز گردد و اینجانب تمامی هزینه های مربوطه و تهیه تمامی وسایل زندگی را عهده دار باشم ولی پیش از تحویل واحد به جهت بروز اختلافات ایشان از مراجعه به منزل مشترک و انجام وظایف زناشویی خودداری کردند و به صراحت در پیام هایشان میگفتند تو همسر من نیستی و نخواهی بود و همچنین اعلام میکردن من هیچ تمکینی نمیکنم که این اظهارات را علاوه بر اینجانب به بستگان و همچنین مشاوره خانواده اعلام کرده اند که اینجانب متقابلا با توجه به اظهارات و اقرار ایشان دیگر پولی به حسابشان واریز نکرده ام و بهشان اعلام کردم تا زمان حضور در زندگی مشترک هیچ واریزی انجام نمیدهم. با توجه به اینکه سامانه ثنا ایشان به نشانی همدان بوده امکان سفر به همدان جهت دادگاه الزام به تمکین را نداشتم و تنها برایشان اظهارنامه ارسال کردم که ایشان پاسخی بسیار بی اساس و مضحک ارسال کردند. و حتی از اینجانب به اتهام فریب در ازدواج و اخاذی و کلاهبرداری شکایت کردند که شکایت ایشان رد و منع تعقیب صادر شد. و همچنین به محض پی بردن به تغییر نشانی ایشان به تهران دادخواست الزام به تمکین دادم
ایشان هم اکنون از اینجانب به اتهام ترک انفاق در شهر همدان شکایت کرده است و این هفته جلسه دادگاه کیفری 2 دارم
سوال بنده این است در صورت اثبات عدم تمکین با وجود محیا بودن شرایط زندگی و مخصوصا نافرمانی ایشان با توجه به مدارک و ادله مانند تصویر پیام های اقرار ایشان شهادت شهود، اظهارنامه و شکایت های واهی رد شده ایشان و قهر به بهانه این شکایت و تهمت ها و همچین احراز حضور ایشان در شهر همدان (شهر غیر از محل زندگی مشترک) جهت پیگیری همه این شکایت ها و دادخواست الزام به تمکین که البته جدیدا ثبت کردم و سایر ادله موجود ایا در این دادگاه به موجب ماده 1108 قانون مدنی تبرئه خواهم شد؟
آیا با توجه به اینکه محل وقوع عقد و همچنین منزل تهیه شده اینجانب تهران بوده و محل منزل مشترک که خود زوجه در شهر پرند در استان تهران انتخاب کرده و رهن نمودند دادگاه کیفری همدان صلاحیت رسیدگی دارد؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دادگاه با بررسی مدارک و‌شواهد تصمیم خواهد کرفت ضمن اینکه شما تا زمانی که حکم الزام به تمکین را نگرفته اید ملزم به پرداخت نفقه بوده اید.در هر حال بهترین کار دفاع بر روی مدارک و اظهارنامه و پیامکهای ایشان مبنی بر عدم تمکین و اراییه مدارک دال بر تهیه مسکن است