مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و ملک

سلام ، من سال 96 با وام مسکن یکم به سه صورت سه دانگ سه دانگ مسکن خریدم و قرار بود سه دانگ خانه همسرم به عنوان مهریه ‌اش باشد. اما حالا سرناسازگری دارد و 600 سکه مهریه ‌اش را اجرا گذاشته است ، من حسب اعتماد موضوع فوق را ثبتی نکردم و الان شش دانگ مشاعش را نیز برای مزایده قرار داده است. بنده در دفاع از خود چه کاری میتوانم انجام دهم. مرسی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه چون این قرار شما ثبت رسمی نشده است قانونا کاری نمیشود کرد مگر در یک صورت اینکه به شهادت شهود و سوگند همسرتان واگذار کنید