مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد ضبط وثیقه یا وجه ضمانت

سلام بنده در سال 96 به 2سال حبس برای مواد مخدر محکوم شدم بعد از حدود 7ماه 40میلیون تومان پول نقد وثیقه گذاشتم اومدم مرخصی و به دلیل مشکلات زیاد غیبت کردم بعد از سه ماه که از غیبت گذشت پیامک بانکی اومد که 40میلیون وثیقه برداشت و ضبط شد منم دیگه به خیال اینکه ممکنه پول بردن دیگه کاری زندانی من ندارن ولی متاسفانه بعد از یک سال و نیم از غیبت دستگیر و روانه زندان شدم و بعد همسرم که وثیقه گذار بود برای آزادی پول وثیقه اقدام کرد بهش گفتن که دیگه پول رفته قابل برگشت نیست و من الان با اینکه دیگه کلا از اون پرونده آزاد شدم و تموم کردم ولی هنوز پولم آزاد نشده و کسی جواب قانع کننده ای به ما نداده لطفا اگه راهی هست ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تعهد وثیقه گذار جدای از اتهام و مجازات شماست .ایشان تعهد به حاضر کردن شما در مرحع قضایی رو داشته و اگر به موقع حاضر نکرده باشد وثیقه به نفع دولت ضبط میشود و مجازات شما نیز به قوت خود باقیست.حال اگر وثیقه گذار مدعی عدم اطلاع از ابلاغ باشد میتواند به ضبط وثیقه اعتراض کند