مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود در رابطه با استرداد فیش بانکی

سلام خسته نباشید من یک دوستی داشتم که وضعش خیلی خوب بود و خیلی هم کمکم میکرد ولی اصلا و ابدا به عنوان قرض بهم پول نمیداد برای مثال پنجاه تومن صد تومن دویست تومن هریکی دوروز برام میزد که توی 6 ماه کل مبلغ شد 20 میلیون تومن حالا بعد از اتفاقاتی و خراب شدن دوستیمون شکایت کرده بابت اینکه من به ایشون که بنده باشم بیست تومن قرض دادم ولی پولمو نمیده من باید چیکار کنم الان؟