مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

باسلام
خانم بنده با اینکه دادگاه ملزم به تمکین کرده ولی با 4دفعه ابلاغ و احضار هربار به دلایلی و وقت تلف کردن از تمکین امتناع میکنه تا اینکه قاضی اجرای احکام ابلاغ داد در یک روز مشخص بهمراه من در معیت مامور به خونه برویم.
با مراجعه به منزل درحضور مامور علنا اعلام کرد که من به این خونه و اثاث زندگی نمیکنم و هروقت ایشان دربهترین جای و بهترین وسایل خونه بگیره تمکین میکنم هرچند که خونه و اثاث فعلی رو کارشناس تایید و در شان ایشان تشخیص داده.
قاضی اجرا هم با توجه به اینکه میدونه خانمم نمیخواد تمکین کنه رای رو صادر نمیکنه و میگه باز باید بگم حضوری بیاد و شما هم کتبا اعلام کن که خونه دیگه براش فراهم میکنی یا نه!!!!
با اینکه نظریه کارشناس روهم روی پرونده گذاشتم نمیدونم چرا قاضی بابت عدم تمکین 40روزه داره با خانمم راه میاد.
مگر در حیطه اختیارات قاضی اجرای احکام هست که بخواد برای خونه ای که توسط دادگاه و کارشناس تایید شده دخالت بکنه؟؟
من به کجا میتونم از قاضی اجرا شکایت کنم؟؟