مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از یک سال

سلام.
من یک سال پیش سرباز معلم بودم. در محیط آموزش پرورش یکی از معلم ها بار ها به من فحش های رکیک میداد همراه با الفاز جنسی ولی چون من از حقوق خودم با خبر نبودم فقط به مدیر مدرسه اطلاع دادم و بقیه معلم های رفیق خود آن شخص بودن من رو با هزار یک ترفند از جمله ترسوندن من که اگر شکایت کنم برای من مشکل ساز میشه و اضافه خدمت میخورم، از شکایت کردن منصرف کردن .... مدیر مدرسه هم به آن معلم اخطار داد. اما خبر دار شدم که این شخص این قضیه فحاشی رو بارها تکرار کرده و من متاسفانه از روی نا آگاهی از حقوق خودم در شکایت کردن تردید میکردم تا این که سرباز معلمی من تمام شده که یک سال از اون قضیه گذشت ولی چون من تازه از حقوق خودم با خبر شدم کلی درگیری ذهنی پیدا کردم که چرا شکایت نکردم و الان میخواستم بپرسم آیا میشه از این آقا شکایت کنم؟ چون مدیر هم به این آقا اخطار داده و اگر بازپرس از مدیر قضیه رو جویا بشه ممکن هست داستان رو برای او تعریف کنه و خودش یک مدرک باشه و از طرفی هم میترسم چون یک سال گذشته قضیه رو منکر بشه و ادعا کند این آقا داره من تهمت میزنه. میخواستم ببینم الان به نظر شما از نظر قانونی کار درست چی هست؟

پاسخ ها :

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

با سلام
با توجه به اینکه جرم مورد نظر قابل گذشت می باشد گذشت یک سال جرم را مشمول مرور زمان شکایت کرده و شکایت شما بی نتیجه خواهد بود