مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین خاص زوجه

سلام و خسته نباشید.
بعد از 8 ماه ترک منزل توسط خانومم من درخواست تمکین دادم که برای رد شدن تمکین برگشتند. اما با برخورد خیلی عصبی و این که در حال جمع کردن جهیزیه خودش و آماده کردن و بردنش است. من در این یک هفته ای که برگشته است چند بار از او درخواست زناشویی داشتم اما هر بار بی توجه هست. چطور میتونم به قاضی ثابت کنم که خانومم از رابطه امتناع میکنه و آیا قانونی پشت این موضوع هست یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح دادخواست الزام به تمکین و در قورت خروج‌جهیزیه اخذ گزارش 110