مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک در دادگاه کیفری

با سلام
پدر خانم بنده در گذشته بنگاه ماشین داشته و در سال 94 ورشکسته و متواری شده ، بنده یک فقره وام در سال 94 ضامن ایشان شدم و خودم تا الان پرداخت میکنم و ایشان به من بدهکار هستند ، چندی پیش یک فقره چک به مبلغ 9م تومن که تاریخ چک مربوط به سال 93 بودبابت بدهی که به من داشتندو زندگی من زیر فشار بود به من دادندو من به بانک بردم ونقد شد ، صاحب چک رفت و در دادگاه کیفری از هر دوی ما به جرم کلاهبرداری و خیانت در امانت شکایت کرد ولی سند و مدرکی بر امانی بودن چک نداشت ، فقط چند نفر شاهد برده بود که چک امانت دست پدر خانمم بوده. از من هم به عنوان جعل کننده امضای پدر خانمم در پشت چک شکایت کرده بود که بنده یک اقرارنامه محضری از پدر خانمم آوردم که خودشون پشت چک و امضا کردن و دادیار به دلیل نبودن سند و مدرک و کافی نبودن شهادت شهود قرار منع تعقیب برای هردونفرمان صادر کرد و ده روز مهلت اعتراض گذاشت، شاکی رفته و دوباره اعتراض زده و پرونده به شعبه ارجاع شده وتوی اعتراضش دلایلی نظیر 1_ قاعده تسبیب 2_ گفته دارنده با حسن نیت محسوب نمیشه 3_دادگاه از احدی از طرفین تحقیق به عمل نیاورده 4_شاهدین قبلا نتونستن بیان ولی الان میتونن بیان شهادت بدن که چک امانت بوده
ممنون میشم منو راهنمایی کنین خودم با لایحه دفاعی برم یا وکیل نیازه به نظر شما نتیجه چی میشه

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمی شودبه جهت پیچیده بودن موضوع حضوری باوکیل مشورت کنید