مشاوره حقوقی رایگان - رضایت مشروط

باسلام اگر شاکی رضایت مشروط دهد و قاضی براساس آن رضایت پرونده را ببندد و متهم ب شروط عمل ننماید آیا امکان اعتراض ب حکم وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،رضایت مشروط نداریم،رضایت بایدمنجزباشد نه مشروط ومعلق

پرسشگر :

پس امکان اعتراض ب رای وجود دارد؟

پرسشگر :

باسلام من درخضوص پرونده کیفری ضرب و جرح با همسرم رضایت مشروط شفاهی دادم یعنی مکتوب نکردیم و هیچکدام از شروط من تحقق نیافته است. قاضی هم بخیال اینکه ما زن و شوهریم و مثلا مصالحه کردیم پرونده را بسته. میخواهم اعتراض کنم گفتن ی لایحه خوب باید داخل پرونده بزاری .در خصوص این لایحه میخاستم بدونم چی باید بنویسم ک این پرونده دوباره ب جریان بیافته.باتشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
رضایت مشروط مانع رسیدگی وتعقیب متهم نیست یعنی متهم تعقیب میشود وحکم نیز صادرمیشودلکن اجرای حکم منوط به عدم تحقق شرط است یعنی حکم اگرشرط محقق نشده باشد حکم اجرامیشود