مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه به نفع شاکی

با سلام فردی را محکوم به پرداخت مبلغ سفته کردیم. بعد او تقاضای اعسار کرد و اعسارش پذیرفته شد که ماهیانه 300 هزار تومان بدهد.
بعد ما اعتراض کردیم به این رای و دادگاه تجدید نظر حکم به پرداخت نصف مبلغ سفته در ابتدا و الباقی ماهی 2 میلیون تومان رای داد.
چون پرداخت نکرد از اجرای احکام حکم جلب گرفتیم اما این فرد تقاضای تعدیل تقسیط به دادگاه داد اما قبل از تشکیل دادگاه تعدیل ما او را جلب کردیم ولی ایشان با قید وثیقه بلافاصله آزاد شد و جالب است که دقیقا روز قبل از دادگاه تعدیل درخواستش رو پس گرفت و به همین خاطر درخواست تعدیل ابطال شد. حالا ما باید چی کار کنیم تا وی به زندان بره؟
میشه از اجرای احکام تقاضای ضبط وثیقه کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه مرخصی ایشان به پایان رسیده باشد و خود را به زندان معرفی نکرده باشد ، اجرای احکام مدنی به ضامن اخطار میکند که نسبت به معرفی زندانی ظرف مدت یکماه اقدام کند و اگر دراین مدت زندانی را معرفی نکند ، وثیقه ضبط و با فروش آن ،طلب شما پرداخت میشود.
موفق باشید