مشاوره حقوقی رایگان - فرار مجرم از اجراِی حكم با وجود وثيقه

سلام
متهمی محكوم به رد مال و پرداخت جريمه به دولت و سه سال حبس شده. در مرحله اول تحقيقات با وجود منع تعقيب بازپرس باز هم حكم به محكوميتش داده شده و در ديوان عالي هم تاييد شده حكم. حالا متهم از كشور خارج شده و وثيقه ای كه داشته به نفع شاكی ضبط شده. آيا ميشه از ورود محكوم به كشور مطلع شد يا مراجع قضايی حاضر در فرودگاه مسئوليتی در اين قبال ندارن؟

پاسخ ها :

مریم ساریخانی

سرکار خانم مریم ساریخانی :

باید با دفتر پلیس اینترپل هماهنگ کنید که زمان ورود ایشان در فرودگاه ابران بازداشت شود که مراتب به اداره گذرنامه ابلاغ میشود