مشاوره حقوقی رایگان - آزادی وثیقه

سلام. در سال 97 محکوم به پرداخت 19 میلیون تومان شده ام. تاکنون به دادگاه نرفتم و الان وثیقه به نفع شاکی ضبط شده. چگونه می توانم پول شاکی را بدهم و سند را آزاد کنم؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به اجرای احکام مراجعه نمایید ببینید پرونده در چه مرحله ای است ملک فروش رفته یا نه ، اگر مزایده برگزار شده باشه و انتقال سند اجرایی باشه کاری نمیشه کرد.