مشاوره حقوقی رایگان - آیا ضبط وثیقه ی حکم قطعی تجدیدنظر نیاز به درخواست شاکی دارد و آیا مشمول تعویق در زمان کرونا میشود

سلام و خسته نباشید
سرقتی از من صورت گرفت که نهایتا منجر به حکم قطعی رد مال و زندان علیه مجرم شد. و براش وثیقه گذاشتن. حکم به اجرای احکام رفت و چندین نوبت به خود مجرم ابلاغ کردن که بیاد ولی نیومد بعدش چندین نوبت به وثیقه گزارش اعلام کردن بیاردش که نیاورد
خلاصه مهلت های قانونی خودش و وثیقه گذارش تموم شد و پرونده من رفت به شهرستان محل سکونت و وثیقه مجرم برای ضبط وثیقه
بعدش از اجرای احکام اون شهر بمن پیام اومد که پرونده شما واصل شده
این ماجرا یکی دوماه قبل کرونا بود. ولی اونقد برای ضبط وثیقه اقدام نکردن تا کرونا اومد
حالا من دوتا سوال مشخص دارم لطفا بهر دو سوال پاسخ بفرمایید
اول اینکه آیا من باید برا ضبط وثیقه به اجرای احکام اون شهر میرفتم و درخواست میدادم یا اینکه خودشون باید انجام میدادن. میگم شاید بخاطر نرفتن من اقدام نکردن؟
دوم اینکه پرونده منم با این شرح مشمول تعویق تا رفع کرونا میشه یا میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام .طبق روال در صورت حصول شرایط مقرر در قانون که همان ابلاغ واقعی ب وثیقه گذار و گذشتن مهلت معرفی محکوم علیه هست می بایست اجرای احکام کیفری تشریفات ضبط وثیقه را بعمل آورد. حضرتعالی با مراجعه ب اجرای احکام کیفری امر مربوطه را پیگیری فرمائید تا تشریفات مزایده هر چ سریعتر اقدام گردد .در حال حاضر با وجود کرونا عملیات مزایده در حال اجرا می باشد و منعی ازین بابت وجود ندارد .

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله اجرای احکام این کار را انجام می دهد شما پیگیری کنید