مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سوء پیشینه

با سلام. من و دوستانم به علت بودن با چند پسر در یک باغ به حکم قاضی یک روز در زندان بودیم و با فیش حقوقی بعد از یک روز آزاد شدیم و بعد وکیل گرفتیم و پرونده حل شد. 4 سال تقریبا از این ماجرا گذشته و دیگر خطایی نداشته ایم اما پارسال من برای کار سوء پیشنه گرفتم و هنوز وجود داشت و غیر کیفری بود اما پاک نشده بود. آیا پاک می شود یا راهی هست که پاک شود؟ تا وقتی سوءپیشینه میگیریم دیگر نیاز نباشد که ب دادگاه برویم و اصلاح کنیم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

نتیجه حکم دادگاه چه میباشد و غیر کیفری بود معنایی ندارد

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

قائدتا سوء پیشینه محسوب نمیگردد و صرفا در استعلامات قضایی در موارد طرح شکایت در دادگاه انعکاس می یابد و در گواهی مطالبه شده از سایر مراجع منعکس نمیگردد

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام باید درخواست حذف از سوء پیشینه بدهید.