مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سمت زوجه

سلام. من 13 سال هست که ازدواج کردم و 5 نامه پزشکی قانونی به خاطر کتک زدن همسرم دارم. دو تا محکومیت به دیه به خاطر زدن و محکومیت ترک انفاق و تمکین هم دارم. این ها رو بدن رضایت دادم و آشتی کردیم. ولی الان بعد از چند سال که همش دوباره میزنه و تهدید میکنه ولی من خسته شدم. دیگر دادگاه و شکایت نکردم و گفتم توافقی جدا بشیم و نیومد. الان بخوام برم برای طلاق اقدام کنم آیا با این پزشکی های قانونی قبلی و دو تا حکم و ترک انفاق و تمکین که زده شد، میتونم در حال حاضر طلاق بگیرم؟ چقدر طول میکشه؟ میتونه دادگاه رای طلاق رو بده اون اگر نیاد باز باید شکایت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
همین ادله جهت طرح دعوی طلاق کفایت می‌کند و چنانچه زوج حاضر نگردد دادگاه به سردفتر طلاق نمایندگی جهت امضاء از ناحیه زوج خواهد داد

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام بله یک سال زمان میبرد طلاق عسر وحرج درخواست کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

باسلام
نامه پزشکی قانونی بدون رای محکومیت نمی تواند دلیل باشد.
حضوری به دفتر وکیل مراجعه شود تا به دقت بررسی شود.