مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط اعسار

با سلام. بنده شخصی به دلیل چک برگشتی سال گذشته به زندان انداختم و پس از قرار کفالت (فیش حقوقی) تقاضای اعسار نموده و تبدیل به اقساط گردید اما در حال حاضر بدهی اقساط دارد و بنده حکم جلب سیار را دریافت نموده ام, اما شخص فراری می باشد و مجهول المکان, قاضی با درخواست کسر کردن اقساط از کفیل موافت ننموده است آیا کفیل در حال حاضر وظیفه حاضر کردن متهم را ندارد؟؟ بنده چه اقدامی می توانم انجام دهم؟؟

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

باسلام کفیل پس ازقبول اعساردیگرمسولیتی نداردشمایابایداوراشناسای وجلب گرددیامالی ازاوشناسای ومعرفی نمایید