مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت تصادف توسط مقصر

سلام. چند روز پیش پراید از فرعی به اصلی به ماشین من کوبیذ. بعد از این که افسر اومد گفت من خودم میبرم درست میکنم. چون بیمه نامه رو آنلاین پرداخت کرده بود پیشش نبود و فقط گواهینامه وکارت ماشین رو افسر به من داد. الان اذیت میکنه بابت خسارت. به اداره بیمه نمی آید. چی کار میتونم بکنم؟ در حالی که افسر گفت تا سقف 10میلیون کروکی نیاز نیست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای مطرح کردن دادخواست در محاکم نیاز به کروبی و تعیین مقصر هست. از افسر مربوطه بخواهید برگه کروکی و تعیین مقصر را به شما بدهد و سپس با دادخواست تامین دلیل مبنی بر تعیین مقدار خسارت ، دادخواست مطالبه وجه بدهید