مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام، بنده آپارتمانی را در دی 96 پیش خرید کردم و 40٪ مبلغ کل را بعنوان پیش پرداخت و 20٪ هم بعد از اتمام کناف کاری در روز مقرر پرداخت نمودم. در بند 6 مبایعه نامه فروشنده از ترس اینکه فسخ از جانب ما صورت پذیرد با خودکار نوشتند که" فسخ قرارداد چنانچه از طرف هرکدام از طرفین باشد مبلغ یکصد میلیون بعنوان ضرر و زیان به طرف مقابل خواهد بود"
حال با توجه به افزایش نرخ منطقه و دو برابر شدن قیمت، با توجه به این موضوع درخواست فسخ داده اند. آیا جمله فوق شرط محسوب میشود که بخواهد فسخ نماید
با توجه به اینکه ما به تعهدات عمل کردیم و ایشان روز تحویل ملک در بنگاه حضور نیافت، برایشان حقی قایل میشود؟

پاسخ ها :

امیر احمدلو

جناب آقای امیر احمدلو :

با سلام،
با توجه به عبارت فسخی که برای طرفین گنجانده شده شرط خیاری است که اختیار فسخ معامله را به صورت شرط قرار داده اید و توجهأ به اینکه شرط مذکور بدون مدت می باشد لذا شرط باطل غیر مبطل می باشد
از آن جایی که جنابعالی به تعهدات خود عمل نموده اید می توانید دادخواست تقابل مبنی بر تحویل و‌تنظیم سند در شکایت فروشنده انجام دهید.