مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مجرد

سلام. من دختری 20 ساله هستم. مادر و پدرم میخواهند از هم جدا بشوند. من خیلی وقت هست به مستقل شدن فکر میکردم از لحاظ مالی مستقل نیستم اما در حرفه ارایشگری میتونم کار پیدا کنم و درآمد داشته باشم. در حال حاضر پدرم جدا از من و مادرم زندگی میکنند و نصف خونه مال من بود که مادرم با کلک و وعده این که کل خونه وکالت میدم مال تو بشه، از من گرفت. بعد طلاق میخواد ازدواج کنه مادرم مشکلی با مستقل شدن من ندارد و میدونه نمیتونم با شوهرش آینده اش زندگی کنم و نصف خونه به من برمیگردونه با وجود این پدرم مخالفت میکنه با جدا زندگی کردن من و میگه من باید نصف خونه رو بفروشم و روش پول بزاره و خونه بخره. من یک برادر ناتنی از پدرم دارم که پدرم تمام اموالش رو به نام اون زده و هیچ مالی جز یک ماشین به من نداده و میترسم نصف خونه بدهم و یک خونه دیگر بگیرد و به نام برادرم بزند.
میتونم با وجود مخالفت پدرم و حالا فرضا مادرم جدا زندگی کنم و از پدرم ماهیانه پول بگیرم و نگم که درآمد دارم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما می توانید مستقل زندگی کنید و نصف خانه متعلق به شما است و پدرتان نمی تواند شما را مجبور به فروش نماید