مشاوره حقوقی رایگان - احضار تلفنی از شورا

باسلام. بنده ساکن قم هستم. سال 94 ورشکست شدم مقدار 6 میلیون چک برگشتی دارم و نصف مبلغ ان را با رسید پرداخت کرده ام چک به نام خانومم میباشد. در ابتدا یه شکایتی کردن و مجهول المکان زده بودن. شکایت را از طریق تلگرام برام ارسال کردن ولی ادرس ما در بانک منزل پدری میباشد چون منزل ثابت است و هیچ ابلاغیه ای نیامده. بنده در سال 96 ثنا ثبت نام کردم و تعدادی ابلاغیه ثبت و رویت شده. بعد از سالها شورا در تاریخ 7/12/99 در ساعت اخر کاری روز چهارشنبه تماس گرفتن که به شورا شعبه 611 در روز شنبه در شورای دروازه شمیران تهران حضور یابم. بند اعلام کردم که ثنا دارم چرا ابلاغ نکردید و من بیمارم و خانوم بنده باید مرخصی بگیرد. گفتن خودتان بیاید و مدارک هم بیاورید. و برای همسرتان لایحه بنویسید. حال یک ساعت بعد طرف مقابل پیامک زده و تهدید کرده شنبه بیا نیایی حکم جلبتون تا شب عید میگیرم و الان باید 30 میلیون باید خسارت بدی.پیش شماره را جویا شدم گفتن سمت رباط کریم است ولی شعبه 611 مال شمیران نو میباشد. هفته قبل پدرشان که بنده شمارش را داشتم ، زنگ زدن و خودشون وکیل جا زدن. در کل حس میکنم این یک بازی باشد و شاید طرف مقابل در شورا اشنا دارد و احتمال اینکه بخواهند رسید را از بنده به زور بگیرن را دارم . بنده میتوانم درخواست کنم که حتما باید بنده را از طرق ثنا یا ابلاغیه مامور احضار بفرمایین . با توجه به این دو روز تعطیلات هیچ دسترسی و اطلاعاتی ندارم که ایا واقعا شورا تماس گرفته یا نه و هیچ زمانی هم ندارم . بنده نه زمان رفتن دارم و توان رفتن . حال چکار باید بکنم. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

سلام وکیل بگیرید لکن ابلاغ باید در سیستم ثنا درح شود و تماس تلفنی تکلیفی برای حضور به شما نمیدهد