مشاوره حقوقی رایگان - احضار تلفنی

با سلام
بنده را برای حضور در شورای حل اختلاف بابت نفقه تلفنی احضار کرده اند ولی از ثنا برای اینجانب ابلاغی نیامده است، آیا بنده در دادگاه حضور پیدا نکنم، دادگاه رای صادر می‌کند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود توصیه می‌شود حاضر شده و از خویش دفاع نمایید مستند و مستدل میتوانید وکیل اختیار نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

ابلاغ باید از طریق سامانهثنا صورت پذیرد اما معمولا شوراهای حل اختلاف به صورت تلفنی دعوت میکنند ،عدمحضور شما صرفا دادرسی را طولانی تر میکند