مشاوره حقوقی رایگان - احضار تلفنی

سلام
امروز با شماره ای شخصی (private ) با بنده تماس گرفتند و گفتند راس ساعت دو بعد از ظهر به آدرس نیایش، بعد از باشگاه انقلاب، دفتر حقوقی و پیگیری مراجعه کنید.
خودشان را معرفی نکردند و علت احضار را نگفتند.
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ثبت نام ثنا دارید منتظر ابلاغ الکترونیکی باشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
چنانچه مراجع قانوني است
حضور يابيد و سامانه ثنا نيز جهت دريافت ابلاغ قضايي ثبت نام نماييد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه پرونده ای به طرفیت شما مفتوح گردیده برای شما در ثنا احضاریه ارسال می شود توجهی به این تماسها ننمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید نروید و منتظر باشید تا در ثنا برای شما ابلاغیه بیاید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق سایت عدلیران پیگیری نمایید باید ابلاغ گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید نروید و منتظر ابلاغیه ثنا باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مراجع قضایی از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهند کرد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ملزم ب حضور نیستید
منتظر ابلاغ قانونی از سامانه عدل ایران باشید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی توصیه می گردد ثنا ثبت نام نمایید و در صورت ابلاغیه پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در سامانه ثنا ثبت نام نکرده اید ، ثبت نام کنید و به آنها اعلام کنید در سامانه ثنا برایم ابلاغیه بفرستید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در سوال خود مطرح کردید منظور شما از دفتر حقوقی کجا میباشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام هرگونه ابلاغ به سامانه ثنا ارسال میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سوال شما ارتباطی به مسایل حقوقی ندارد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دفتر حقوقی ارگان خصوصی است و با دادگاه و دادگستری فرق دارد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دفتر حقوقی دادگاه یا شورا نیست الزام ب حضور ندارید اگر مایلید لاقل تنهایی حاضر نشوید